Laatste Corona Nieuws

mikovits1

Dr. Judy Mikovits doet boekje open over vaccinaties.
Who is Dr. Judy Mikovits?
 
Ph. D., een cellulair- en meluculair biologe, die nog bij Dr. Anthony Fauci (SJ) heeft
gewerkt, maar door deze laatste is weggestuurd wegens al te veel vragen. 
Zij spreekt openhartig over de barbaarse vaccinatiedrang.  

Haar laatste filmpje The Black Doctors is van internet gehaald. z.g. volgens de richtlijnen van You Tube.
Maar hier een nieuwe film in ieder geval met de Nederlandse vertaling via Tribute

Mag de waarheid niet meer verteld worden? Ook heeft zij ten onrechte in de gevangenis gezeten en is er alles door de FBI aan gedaan om haar te beschuldigen, hetgeen niet is gelukt. 

Duitse dokter doet boekje open hoe doktoren onder druk worden gezet van Big Farma
via De Bataafse Republiek  met Nederlandse vertaling.

Griepvaccins oorzaak Covid-19 

Griepvaccins hebben een groot aantal gevaarlijke virussen over de wereld verspreid, die vervolgens kunnen interageren met SARS VOV-2.  Aldus Dr. Judy Mikovits.
Het z.g. “verlossende vaccin
” bestaat al: Het bevat onder anderen HCG en veroorzaakte bij 61 van de 63 vrouwen steriliteit. Het mannelijke vaccin is GNRH dat testikelgrootte krimpt, het aantal zaadcellen verlaagt, het mitochondriaal DNA doodt, en de prostaat krimpt. En de invloed van 5G hierop.

Lees verder bij: de Bataafse Republiek

Conclusie: NOOIT meer laten vaccineren, ook niet tegen de “griepprik” 

En zeker niet door Bill Gates, Henri Kissinger en Anthony Fauci. Die willen maar al te graag de hele wereld vaccineren. Zie ook bericht hieronder met vertaling.

Het wachten is op de arrestatiebevelen wegens misdaden tegen de menselijkheid. Ze “maken” een “ziekte” en hebben een “pasklaar medicijn”.

Aan zieke mensen verdien je 1000den keren meer dan aan gezonde, toch?

Dokter Hans van der Linde over de onzinnige “griepprik”. € 60.000.000,— weggegooid geld elk jaar weer, waarvoor wij zelf betalen. Lees…

Creatie van een valse epidemie? https://home.solari.com/the-creation-of-a-false-epidemic-part-5-we-are-not-in-it-together-with-jon-rappoport/

Henk Ku

Vertaling:
Als de kudde eenmaal de verplichte vaccinatie heeft geaccepteerd, is het merendeel gewonnen. Ze zullen alles  accepteren voor het grotere goed/betere welzijn. Men kan genetisch kinderen veranderen of ze steriliseren; Voor het grotere goed. De mentaliteit van de kudde controleren evenals de kudde zelf. De fabrikanten Van vaccins kunnen wachten met miljarden te incasseren, en meerdere onder jullie in deze zaal zijn de uitvinders. Het is een enorm win win spel. Men vermindert de kudde en de kudde betaalt ons voor de diensten van hun eigen vernietiging.

Commentaar: Deze man, H. Kissinger, was ooit een Amerikaans Minister van Buitenlandse zaken. Het is geen publiek geheim dat hij het beter vond, dat de wereldbevolking met 70 of 80% zou afnemen. Amerika is de afgelopen 200 jaar al 190 jaar in oorlog, hetgeen de wereldbevolking behoorlijk heeft doen krimpen op een afschrikwemkkende wijze.

Zijn woordvoerder meldt, dat bovenstaand bericht niet waar is. Waarom zou je op zo’n belangrijk bericht dan niet zelf reageren lijkt me. Maar je hoeft dan in ieder geval niet te liegen als je dat een ander laat doen.

Vaccineren een nieuwe manier om de wereldbevolking uit te dunnen? Bill Gates weet er wel raad mee. 

     Volgende: ZWEDEN

nicocontini@me.com © Nico Contini 2017