Wat ogen niet zien

Previous



 Wat onze ogen niet zien, ziet de camera.
Wat veel mensen niet weten, is dat sommige spinnen slechts 10cm ver kunnen zien en dan alleen licht en donker. Sommige roofvogels echter kunnen 300 x keer beter zien dan de mens. Onze ogen zien eigenlijk maar betrekkelijk weinig. 

Met mijn Coolpix P900 camera maak ik prachtige en unieke foto- en filmopnames van zon, maan, sterren en planeten, alsmede wolken en luchten. De opnames kunnen sterk worden uitvergroot zodat bv. op de Maan de kleinste details te zien zijn en honderden keren worden uitvergroot. Dus wat wij niet kunnen zien, ziet de camera. Deze filmpjes zijn voorzien van mijn eigen muziek.

Het is ongelooflijk jammer dat er zo weinig mensen zich verdiepen in deze materie en niet eens weten hoe zelfs de theorie van het Heliocentrisch Model er uit ziet. de theorie kunt u hier bekijken.
De wereld zou er totaal anders uitzien als nu, meer vrede en vrijheid. Waarom? Dat begrijp je pas als je het ziet en je ziet het pas als je het begrijpt.

Kijk naar de vele foto’s. Het is de bedoeling dat u zelf na denkt over wat u hier ziet.
Niet na-praten maar zelf na-denken. Niet klakkeloos overnemen en blind geloven, maar zelf onderzoeken. 
Denken vanuit het verstand en niet vanuit het geheugen. 

Een Nieuwe Wondere Wereld! Een Eye-Opener voor een ieder die er belangstelling voor heeft.

Nico Contini !

Onze Maan. Waarom er van een “ afstand van 384.000km” slechts een heel klein stukje van de wolken verlicht is, is een goed item om over na te denken. Je zou denken dat alles evenveel verlicht zou moeten zijn.


Precies 60 jaar geleden werd de eerste foto van de Aarde gemaakt via de “Tiros-1" en wel op

                                                                      1 april 1960 !!!

                                                                              Bron

Tyros-1

Voor de zekerheid een schermafbeelding gemaakt, mocht dat ook kwijtraken net als de gegevens over alle Maanlandingen. John Petit 54 sec. durend filmpje.


nicocontini@me.com © Nico Contini 2017